Over Bakkerij Koolen

Al overheerlijk sinds 1921

Ik ben Mark Dielissen. Met veel passie run ik sinds 2018 Bakkerij Koolen, een bakkerij die ik heb overgenomen van Rinus en Doris Koolen.

De bakkerij bestaat 19 juni 2022 100 jaar. Kwaliteit en versheid van de producten staat hoog in het vaandel, en dit mag iedereen zien. Dit zie je terug in de zorg van onze bereidingsmethoden en de open winkelinrichting, waarbij u de bakkers aan het werk kunt zien. Dit past ook bij ons, want wij geloven in openheid als het gaat om de bereiding van voedsel, want je wilt weten wat je eet.

Achtergrond brush

Gezelligheid en
warmte

Achtergrond brush

Al overheerlijk
sinds 1921

Achtergrond brush

Voor 17.00 besteld,
morgen af te halen!

Achtergrond brush

Altijd vriendelijk
personeel

Wij beschikken over een breed assortiment. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten broden, luxe gebakjes en taarten, alles gemaakt door onze eigen bakkers en banketbakkers.

Ik ben behoorlijk trots op de bakkerij. Niet alleen vanwege onze fantastische producten en de inrichting, maar ook vanwege het vriendelijk personeel.

Gezelligheid en warmte staan bij ons hoog in het vaandel. Kom een keer langs en onze verkoopmedewerksters voorzien u graag van informatie, zodat u als tevreden klant weer naar buiten gaat en vooral weer snel bij ons terugkomt.

Neem contact op

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht, dan nemen wij weer zo spoedig mogelijk contact met u op!

0493 691 614

bestellen@bakkerijkoolen.nl

Marktstraat 9, 5721 GH Asten
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×